PlayStation Vita serà region free

2 min

Segons Michael Denny, vicepresident de Sony Worldwide Studios Europa, la nova consola portàtilPlayStation Vita serà region free, és a dir que podrem adquirir tant l'aparell com els jocs a qualsevol país del món sense haver d'amoïnar-nos per si hi haurà problemes d'incompatibilitats o no.

Amb tota probabilitat aquesta notícia farà contents a molts dels usuaris europeus que, tradicionalment, han hagut de veure com la majoria de productes s’encareixen notablement per la cèlebre conversió que fan moltes companyies i segons la qual un dòlar equival a un euro.

En aquest sentit, ja se sap que la portàtil als Estats Units sortirà a un preu de 249 dòlars en la seva versió amb Wifi i a 299 si la volem amb 3G. Si fem la conversió a euros, la PlayStation Vita costaria 170 euros en la versió més barata i 205 euros si volem la més cara. En canvi, ara mateix, els preus llistats oficialment les botigues europees són de 249 i 299 euros respectivament.

Vist aquest estalvi considerable, no serà d’estranyar que molts usuaris decideixin adquirir la consola a l'estranger a través de serveis de missatgeria. El mateix es podrà fer en el cas dels jocs, i fins i tot, aquells més agosarats, tindran la oportunitat de provar títols que només tinguin prevista la seva sortida en els mercats orientals.

Per altra banda, també suposarà una avantatge per als més impacients. Segons Sony, podria ser que PlayStation Vita no arribés al mateix temps a tots els mercats. Tant és així que, si bé el seu llançament està previst per a finals d’aquest mateix any, en alguns territoris podria sortir a partir de 2012.

Si voleu conèixer més detalls de l'aparell podeu consultar la notícia que vam publicar sobre la presentació de PlayStation Vita a l'E3.

Comenta-ho al fòrum

stats