PSVITA amb molts problemes de funcionament

Zoom

PlayStation VITA, amb menys d'una setmana de vida al vell continent europeu està tenint molts problemes de funcionament. L'últim problema ha provacat que Sony hagi decidit retirar temporalment l'aplicació de Facebook del seu dispositiu.

Quan PSVITA va sortir a Japó ja van tenir greus problemes de funcionament. Moltes consoles es quedaven bloquejades en diferents moments amb tots els inconvenients que això pot provocar si ettrobesenmig de qualsevol procés.

Zoom

Malauradament els problemes no s'acaben aquí. La setmana passada Sony posava a la venda la PSVITA a la resta del món. Des d'aleshores s'han detectat problemes generalitzats de tot tipus:

  • Els videojocs minis, videojocs de compra o pagament per subscripció, no es poden executar encara que s'hagin pagat. Quan un usuari intenta iniciar algun dels videojocs, apareix l'error C1-2858-3.
  • El so s'atura aleatoriament i s'ha de reiniciar la màquina perquè torni a funcionar.
  • S'ha retirat l'aplicació de Facebook de la botiga d'aplicacions perquè quan s'executa sempre retorna un codi d'errorNP-13144-3.
  • El videojoc Uncharted: Golden Abyss tampoc n'ha sortit ben parat. En qualsevol moment pot aparèixer l'error C2-12828-1.

Zoom

Sony està treballant per resoldre tots aquests problemes però de moment els usuaris que han apostat per aquest consola de joc portàtil n'estan patint les conseqüències.

Comenta al fòrum