PSN Pass podria restringir el joc online de Resistance 3 [ACTUALITZADA]

Zoom

Una fotografia no oficial de la capsa del joc amb la consola activa les alarmes de la comunitat online.

Sony pot pujar aviat al tren dels codis de joc en xarxa. Mesos enrere, diverses declaracions dels seus dirigents apuntaven a la possibilitat d'afegir contingut amb privilegis especials per la compra de jocs nous. Ara, una fotografia amb el logotip de "PSN Pass" en la capsa de Resistance 3 podria suposar la materialització d'aquelles paraules.

Diverses companyies, com ara Ubisoft, EA o THQ, ja han apostat per un sistema que està dissenyat amb l'objectiu de boicotejar la compra de jocs d'ocasió, obligant el comprador de jocs de segona mà a adquirir un codi per tal de podar gaudir-los en línia. Una proposta impopular i arriscada, venuda com a un privilegi per al primer usuari des de les companyies que han posat la mesura en pràctica, però que des d'Ara VaDeJocs considerem que hem de denunciar, ja que ens sembla una reducció dels drets del consumidor.

Resistance 3 s'ha convertit, per mèrits propis, en un dels jocs més esperats per als posseïdors d'una Playstation 3. De fet, el títol va estar present al Gamelab2011 celebrat a Barcelona, on els assistents van poder gaudir-ne de primera mà i va oferir molt bones sensacions.

Confiem que no es confirmi l'extrem que apunten els rumors, en qualsevol cas us mantindrem informats de qualsevol comunicat oficial al respecte per part de Sony o Insomniac.

ACTUALITZACIÓ: Sony ha confirmat que "PSN Pass" serà el sistema que la companyia nipona utilitzarà en els seus títols mitjançant l'ús d'un codi únic per a cada unitat, d'aquesta manera el comprador de segona mà no podrà gaudir del joc en xarxa. Resta conèixer, però, els detalls de com podrà accedir-hi i a quin preu.