PES 2012 apostarà per incrementar el realisme [ACTUALITZADA]

Zoom

Konami ha anunciat avui el llançament al mercat del seu simulador de futbol,Pro Evolution Soccer 2012 (en endavant PES 2012). Segons la companyia responsable de la distribució del joc, aquest farà una clara aposta per millorar el realisme del joc respecte a les entregues anteriors. Això es vol aconseguir a través d’una millora de la jugabilitat i un increment de la intel·ligència artificial col·lectiva.

En aquesta edició, l’estil de joc serà molt més ofensiu. Els usuaris podran controlar millor el ritme i els moviments en atac: els companys del jugador que controli la pilota s’oferiran amb més freqüència i buscaran desmarcar-se més dels adversaris. A més, també proporcionaran un suport més efectiu quan es produeixin situacions d’un contra un.

Una altra de les novetats que incorporarà PES 2012 serà l’addició d’un nou sistema per a canviar de jugador a través de la palanca analògica dreta, la qual cosa oferirà un millor temps de reacció. A més, l’esmentat increment de la intel·ligència artificial farà que els jugadors que controla la màquina es distribueixin molt millor, afavorint la planificació de jugades.

Des de Konami afirmen que en aquesta entrega augmentaran les diferències entre cada jugador. Per a posar un exemple: els defenses gaudiran d’una major fortalesa física i alçada per a poder fer front als davanters rivals. També s’ha millorat el sistema de col·lisions entre jugadors durant la lluita per la possessió de la pilota, un sistema que es veurà influït per aquestes característiques físiques de cada jugador.

Konami té previst llançar PES 2012 al llarg d’aquesta tardor. Sortirà per a PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP i PlayStation 2.

[ACTUALITZACIÓ]: A continuació us adjuntem un un vídeo on hi trobareu una entrevista amb Shingo "Seabass" Tsakatsuka, productor creatiu de la franquícia Pro Evolution Soccer.

Comenta-ho al fòrum.