Origin, la nova plataforma online d’EA

2 min

Sembla que a Steam li ha sortit un competidor. Electronic Arts ha decidit posar en marxa Origin, una plataforma en línia a través de la qual els usuaris de PC podran descarregar jocs com el futur Battlefield 3 o FIFA 12. De cara a finals d’any, EA ha anunciat que també estarà disponible en exclusiva la descàrrega de Star Wars: The Old Republic.

A través d’Origin també podrem accedir a la compra o la descàrrega exclusiva d’edicions limitades d’alguns videojocs, així com també a abundants continguts addicionals.

De moment el servei es troba en fase beta de funcionament i permet estar en contacte directe amb totes les novetats d’EA i també amb els amics que l’utilitzin. Si decidim entrar-hi podrem activar el nostre perfil, descarregar aquesta beta i donar un cop d’ull a diversos títols que ja estan disponibles o també reservar futurs llançaments.

Una altra possibilitat consisteix en veure els tràilers de jocs com Mass Effect 3, Need for Speed: The Run, o els esmentats Battlefield 3 i Star Wars: The Old Republic.

El vicepresident sènior de l’online d’Electronic Arts, David de Martini, assegura que la plataforma servirà per a descarregar jocs d’EA i les seves companyies associades però també funcionarà com una mena de xarxa social.

Origin també estarà disponible a través de diversos dispositius mòbils des dels quals podrem accedir al nostre perfil i jugar a jocs com per exemple SCRABBLE o la futura versió de Battlefield 3 per a aquests aparells.

Des d’EA ja han anunciat que de cara a la roda de premsa de l’Exposició de l’Entreteniment Electrònic, l’E3, s’anunciaran més novetats per a Origin.

Comenta-ho al fòrum

stats