OnLive per a Android i iOS [E3]

1 min

L’E3 de Los Angeles serveix per a confirmar i desmentir molts rumors que es van formant setmanes abans que comenci l’esdeveniment. Un d’aquests rumors feia referència a la possibilitat de poder accedir a OnLive, la plataforma que permet jugar a jocs en el núvol -sense la necessitat de descarregar-los-, des dels nostres tablets amb sistema operatiu Android i iOS.

Finalment l'esperada notícia s’ha confirmat en la conferència que Steve Perlman, Director Executiu d'OnLive ha realitzat a l'Exposició de l'Entreteniment Electrònic. Perlman ha explicat que per a gaudir d'OnLive a través d'Android o iOS només caldrà registrar-nos a la seva web. A continuació haurem de descarregar una aplicació que instal·larem al nostre terminal i ja podrem accedir al servei. Això sí, com és lògic,caldrà estar connectats permanentment a internet per a poder jugar.

Per a interactuar amb els jocs disposem de dues opcions. La primera és el comandament universal d’OnLive i l’altra és a través d’uns botons que ens apareixen en pantalla. De moment, el sistema es troba en fase beta però està previst que comenci a funcionar definitivament a partir de la tardor als Estats Units i també alguns països europeus.

Tot seguit us adjuntem un tràiler amb una mostra d’alguns dels jocs disponibles i també el vídeo de la presentació de Steve Perlman a l’E3.

Comenta-ho al fòrum

stats