Ocarina of Time 3D inclourà un nou objecte

1 min

Molts dels jugadors que, en el seu moment, van poder jugar a The Legend of Zelda: Ocarina of Time per a Nintendo 64 potser recordaran que hi havia un objecte que ens facilitava una mica la tasca d’exploració: la Stone of Agony (La Pedra de l’Agonia).

En trobar aquest ítem, si disposàvem del Rumble Pak –un perifèric que s’acoblava als controls de la Nintendo 64– el comandament es posava a vibrar cada cop que ens apropàvem a algun dels múltiples secrets que amagava el joc com per exemple fragments de cor o cofres ocults.

Doncs bé, Nintendo ha incorporat un ítem similar a la versió d’Ocarina of Time 3D. Es tracta del Shard of Agony (El Fragment de l’Agonia). En aquest cas, com que la consola portàtil no vibra, la companyia japonesa ha apostat per fer que, si disposem de l’ítem, cada cop que ens acostem a una zona amb secrets amagats sentirem un soroll metàl·lic i, a més, veurem una icona fent pampallugues a la part superior esquerra de la pantalla.

Ja queda menys perquè els fans de les aventures d’en Link puguin gaudir del joc per a Nintendo 3DS, que arribarà a les botigues a partir del dia 17 de juny.

Comenta-ho al fòrum

stats