Oberta la web oficial del nou joc sobre Bola de Drac

1 min

Fa unes setmanes van començar a aparèixer els primers rumors sobre un nou joc basat en l’univers de Bola de Drac exclusiu per a PlayStation 3 i Xbox 360. Doncs bé, aquestes primeres informacions han resultat ésser certes i la prova definitiva és la pàgina web que ha obert la companyia distribuïdora del joc, Namco Bandai.

En aquesta pàgina s’hi poden veure les primeres imatges del joc, amb tres pantalles on serem testimonis d’un espectacular enfrontament entre en Son Goku i en Vegeta. D’això se’n desprèn que la nova entrega de Bola de Drac, una vegada més, utilitzarà una mecànica de lluita en tres dimensions. Per altra banda, també s’anuncia que d’aquí a ben poc, es publicarà un tràiler per veure Dragon Ball Game Project Age 2011 –nom provisional que rep el joc- en moviment.

En la web també destaquen que en aquesta ocasió volen aconseguir que els jugadors se sentin com si realment fossin els protagonistes de la sèrie d’animació, apostant per un major realisme i més espectacularitat. El joc podria veure la llum al llarg de la propera tardor.

Comenta-ho al fòrum.

stats