Novetats a dojo per a 3DS en el darrer Nintendo Direct

3 min

Satoru Iwata, president de Nintendo, ha exposat de quina manera es desenvoluparà el futur immediat de la companyia japonesa. El mitjà que ha utilitzat per exposar la informació ha estat un vídeo pregravat i emès en streaming, un nou Nintendo Direct en el que els anuncis s'han centrat de forma monogràfica en novetats per a la consolaportàtil més nova de la companyia nipona, Nintendo 3DS.

JOAN DE BUEN | Barcelona

El primer joc que hem pogut veure en moviment ha estat Luigi 's Mansion Dark Moon, un títol que té com a protagonista el germà de Mario i que s'està fent esperar molt perquè l'esperem d'ençà que Nintendo va anunciar 3DS. Se'ns proposarà una aventura fantasmagòrica amb un alt contingut de puzles, hi seran presents una sèrie de reptes que el jugador haurà d'anar superant. Iwata ha remarcat la importància del personatge dins la popular saga de plataformes. S'han fet públiques les opcions cooperatives del joc i se n'ha establert, finalment, la data de llançament: Luigi 's Mansion 2 sortirà el 28 de març a Europa.

Seguidament s'han anunciat 2 jocs nous ambientat dins l'univers de Mario Bros, Mario & Luigi RPG, que sortirà a la venda aquest mateix estiu juntament amb un nou Mario Golf, amb mateixa data de llançament. De passada també s'ha fet públic un nou contingut descarregable per al joc New Super Mario Bros U, una expansió també centrada en el germà de Mario, New Super Luigi U.

Nintendo 3DS i Wii U tindran packs amb Monster Hunter 3 Ultimate a Europa, hem de recordar que aquesta saga és enormement popular al Japó, tot un fenomen de masses, per tant es tracta d'un excel·lent anunci que aquest joc desembarqui a terres europees ja que alguns títols de la saga, com l'última entrega, apareguda a PSP, no s'han editat a occident.

Hem pogut veure també un nou perifèric per a la consola, el Botó Lliscant Pro, aquest cop destinat i adaptat per la versió XL de la màquina, un accessori força criticat perquè està dissenyat per suplir una de les mancances de disseny de la consola que no ha estat resolta per ara en l'única revisió que de moment ha viscut el maquinari i que ja hem pogut fer servir en jocs com Resident Evil Revelations.

També s'ha anunciat la rebaixa de The Legend of Zelda Ocarina of Time -un dels jocs més atractius del catàleg de la portàtil, per bé que es tracti d'un remake- que passa a costar 29,99 euros dins la botiga virtual, igualment s'ha confirmat l'arribada d'Animal Crossing New Leaf a Europa, concretament al juny.

Finalment i per tancar la conferència pregravada s'ha anunciat de manera oficial un altre remake, el de de Donkey Kong Country Returns, un títol aparegut originariament a Wii, que serà adaptat al control de la portàtil i a les capacitats 3D de la consola, i que sortirà a la venda a l'estiu 2013.

Ha estat unvídeo amb prou novetats, que segur que els posseïdorsde Nintendo 3DS hauran trobat interessant. Si voleu recuperar aquest darrer Nintendo Direct en la seva integritat podeu fer-ho a continuació.

stats