Noves imatges de Forza Horizon

2 min

Comença a prendre forma un dels exclusius més esperats per a la Xbox360. Forza Horizon s'allunya de les edicions numerades i es centra en les curses per carreteres secundàries obertes, al més pur estil Test Drive Unlimited, però mantenint l'essència i la cura pel realisme típic de la saga, tot i que encara no tenim detalls de fins a quin punt es mantindrà el nivell de simulació.

D'aquest spinoff se n'encarrega un nou grup de programació anomenat Playground, format per antics components d'empreses que van gaudir de gran prestigi en el gènere de les curses, com ara la recentment desapareguda Bizarre Creations (Metropolis Street Racer, Project Gotham o Blur) i Codemasters (Toca Touring Car o Colin McRae Rally) amb la supervisió de Turn10 (Forza Motorsport). No cal dir que aquests precedents fan que les expectatives siguin molt elevades.

Sabem de ben segur que hi haurà una gran diversitat de superfícies que posaran a prova la nostra habilitat al volant dels cotxes més potents del mercat i que ho farem, a més, tant de dia com de nit, gràcies a la seva transició dinàmica. Recorrerem les carreteres nord-americanes de l'estat de Colorado, per la qual cosa ens esperen ambients àrids plens de sorra. A més,tindrem accés a àrees de servei, tallers mecànics, concessionaris, etcètera...

Resten, però, moltes dades a conèixer, pel que fa al nombre de cotxes, com ara els diferents modes de joc, tipus de multijugador, o també sobre si hi haurà, per fi, variacions climatològiques. Durant l'E3 tindrem respostes i n'esperem de molt concretes, ja que la seva data de llançament serà el proper 23 d'octubre.

stats