Noves d'Uncharted 3

Zoom

Naughty Dog s'ha convertit per mèrits propis en una de les companyies més reconegudes de la indústria dels videojocs i això Sony ho sap molt bé. Segurament per aquest moment va esperar a ensenyar el vídeo de presentació d'Uncharted 3 en un esdeveniment com els Video Games Awards, en el qual tots els seguidors i especialitzats del sector en general veurien la nova creació de Naughty Dog.

Però no només es tracta d'un vídeo, la PlayStation Network, que normalment s'actualitza els dimecres, s'ha actualitzat avui amb material divers d'aquesta nova aventura. Concretament podrem trobar de manera totalment gratuïta el tràiler del joc, presentat la matinada del diumenge, i un fons de pantalla. A més, si ens dirigim a l'apartat "Canjear Código" i inserim el següent F57M-BNN2-G33H aconseguirem un tema i un avatar.

Per últim, tots els continguts de la segona entrega estaran disponibles a un preu reduït i en trobarem altres de nous com un tema per 1,99 € i un avatar per 0.25 €.

I ara ja per acabar, comentar-vos que s'ha publicat un vídeo explicatiu del procés de desenvolupament del tràiler mostrat. El podeu veure a continuació.