Nous tràilers de la versió HD d'ICO i Shadow of the Colossus

1 min

ICO i Shadow of the Colossus, dos dels considerats millors jocs de Playstation 2, seran reeditats en alta definició per a Playstation 3 i ja tenim dos tràilers nous de les versions japoneses.

Tal i com ja us vam comentar, les obres de Fumito Ueda i el seu equip estan esent adaptades també a l'alta definició i inclouran també trofeus per a que els usuaris de Playstation 3 puguin gaudir de nou de les aventures d'Ico i Wander amb les millores que la tecnologia actual ens ofereix.

Al final dels vídeos podem veure com es mantenen les previsions de la data de sortida al Japó per al 22 de setembre d'aquest mateix any i que les edicions es podran aconseguir tant per separat com en un pack conjuntament. En canvi, s'espera que al nostre mercat estigui disponible a partir del dia 28 de setembre, un dia abans als Estats Units, tots dos jocs en un sol disc Blu-Ray.

Esperem que el desenvolupament de The Last Guardian, la nova obra i també molt esperada de l'equip encarregat del treball Team ICO, no afecti les dates anunciades.

Qui tingui la sort d'entendre l'idioma japonès pot consultar les pàgines oficials disponibles on-line de cada joc i fer-nos arribar qualsevol detall que als qui ni xampurregem l'idioma se'ns escapa per força.

  • http://www.jp.playstation.com/scej/title/ico/
  • http://www.jp.playstation.com/scej/title/wander/
stats