Nous detalls de The Elder Scrolls: Skyrim

1 min

Feia setmanes que no apareixien enlloc nous detalls d'un dels projectes més ambiciosos de Bethesda Softworks per al present any, The Elder Scrolls: Skyrim.

La nova informació, que ha estat publicada per PC Games, fa referència a la jugabilitat del videojoc i a l'impacte de l'entorn en la vida diària dels ciutadans, repartits en cinc ciutats i mes de vuit assentaments, en els quals es podran visitar, per exemple, masmorres de gel.

L'economia és un dels altres apartats que es veurà condicionat pel clima i els esdeveniments. Si s'ha provocat un incendi en una plantació de blat, la collita serà menor, els mercaders hauran de fer pujar els preus i augmentarà el valor d'aquest cereal. El vent també tindrà la seva part de protagonisme, i hi haurà fenòmens naturals com onades dinàmiques al mar, remolins a l'aigua, etcètera.

El mapa serà semblant al de Google Maps però en tres dimensions, proper al de Fable III, en el que no hi podrem afegir marques ni anotacions.

Podrem comprar cases i s'hi podrà accedir usant rossinyols. Les ciutats gaudiran, també, de l'alegria i de la vitalitat que aporten els nens.

Finalment, les bèsties més espectaculars i perilloses de les terres de Skyrim, els dracs, no sempre seran l'enemic a batre, n'hi haurà d'amistosos amb els que arribarem a compartir alguns diàlegs.

stats