Nous detalls sobre The House of the Dead: OVERKILL Extended Cut

1 min

SEGA ha publicat avui algunes de les característiques que presentarà la versió de PlayStation 3 de The House of the Dead: OVERKILL, un joc que va aparèixer originalment per a Wii.

Amb l’afegitó d’Extended Cut, la companyia ens presenta, a banda de l’alta definició, la compatibilitat amb PlayStation Move, 3D estereoscòpic, dos nous nivells addicionals, una ballesta, un nou tipus de nadons mutants, el mode Hardcore en què els enemics només moren amb trets al cap, el mode Clàssic en què només podem utilitzar la AMS Magnum, una extensió del combat final, rànquings online de puntuacions, col·leccionables que desbloquejaran material extra, la inclusió de trofeus, una millora dels combats contra els enemics finals i també noves escenes cinemàtiques.

Recordem que el joc, amb una mecànica de trets sobre rails, ens posa en la pell de l’Agent Especial G, acabat de llicenciar a l’Acadèmia. Al costat del Detectiu Washington haurem de deslliurar Bayou City de tota mena de mutants i aberracions demoníaques que campen lliurement per aquesta ciutat de Louisiana, atemorint i segrestant els seus habitants.

The House of the Dead: OVERKILL Extended Cut té prevista la seva arribada a Europa a partir del 28 d’octubre, en exclusiva per a PlayStation 3.

Comenta-ho al fòrum

stats