Nous detalls de la Fabula Nova Crystallis Conference

Zoom

Square Enix confia molt en la seva franquícia estrella, Final Fantasy, i en les properes entregues com Final Fantasy Versus XIII i Final Fantasy XIII Agito. Molt poca informació hi ha disponible dels respectius jocs, però la cosa podria canviar a partir del mes de gener.

La companyia nipona esta preparant un esdeveniment molt gran i important pel pròxim 18 de gener en el teatre Toho Cinemas a Roppongi Hills, en el qual es varen anunciar Final Fantasy XII i Final Fantasy VII Advent Children. Tot i que no hi ha una llista definitiva dels jocs que es mostraran, el productor Tetsuya Nomura ha dit en entrevistes que podem esperar noticies dels jocs de Fabula Nova Crystallis, el conjunt d'històries que aglutina Final Fantasy XIII, i de Final Fantasy Dissidia Duodecim.

L'esdeveniment tindrà lloc dues vegades al llarg del dia, una a partir de les 18.00 fins a les 19.30 h i la segona des de les 20.00 fins les 21.30h. El motiu per al qual es faran en dues sessions és la invitació dels fans a assistir-hi. Per tal de ser-hi present haureu d'estar atents a la pàgina web d'Square Enix, que ha assegurat que donarà a conèixer detalls aviat.