Nou vídeo d'Spider-man: Edge of Time

2 min

Fa un parell de mesos us parlàvem de l’anunci oficial que va fer Activision sobre Spider-man: Edge of Time, després de la bona acollida que va tenir l’anterior Spider-man: Shattered Dimensions.L’encarregada de desenvolupar el primer joc va ser la companyia Beenox i, vistos els bons resultats, Activision li ha tornat a encomanar la tasca de portar les aventures del trepamurs a les videoconsoles.

A Spider-man: Edge of Time la vida del Peter Parker de la nostra època estarà amenaçada per la companyia Alchemax, arribada directament des de l’any 2099. És per això que assumirem el rol de dos herois: l’Spider-man de l’actualitat i també el del futur, encarnat per Miguel O’Hara. L’objectiu? Salvar, costi el que costi, la vida del jove Parker.

La importància dels salts temporals en aquesta nova entrega serà enorme ja que qualsevol cosa que alterem en el present tindrà les seves repercussions en el futur d’en Miguel O’Hara. Així doncs, haurem d’anar amb compte amb les nostres accions. Si voleu conèixer més detalls sobre el joc podeu consultar l’article que us esmentàvem al principi d’aquesta notícia sobre l’anunci oficial del joc i el tràiler de presentació.

Spider-man: Edge of Time sortirà a finals d’any per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360. Mentrestant, però, us deixem amb el tràiler de presentació del joc a l’imminent fira de l’oci electrònic de Los Angeles, l’E3, que se celebrarà la setmana vinent.

Comenta-ho al fòrum

stats