Nou tràiler del malaltís Alice Madness Returns

1 min

Malgrat la visió ensucrada que molts de nosaltres podem tenir del clàssic Alícia al País de les Meravelles, en part gràcies a la versió animada que en va fer Disney l’any 1951, el cert és que el llibre original de Lewis Carroll era una obra molt més madura i, fins i tot, un punt retorçada.

Precisament aquest va ser el punt de partida de l’estudi American McGee, que l’any 2000 va llançar al mercat American McGee’s Alice, un joc que anava unes quantes passes més enllà del que proposava Carroll i endinsava a una petita nena de set anys en un món malaltís, ple d’horrors i l’envoltava de la més absoluta de les bogeries.

El cert és que el joc va comptar amb una molt bona acollida pels seguidors.Tant és així que l’estudi, juntament amb Spicy Horse, han decidit tornar a repetir l’experiència a Alice Madness Returns. El títol ja ho diu ben clar: Alícia haurà d’enfrontar-se una vegada més a tots els terrors viscuts en la primera part mentre intenta no deixar-se arrossegar per la insanitat que la rodeja. Durant el transcurs del videojoc viurem moments d’exploració, plataformes i acció a parts iguals, això sí, tot plegat enmig d’un ritme frenètic.

Alice Madness Returns sortirà per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360 el proper 17 de juny.

Comenta-ho al fòrum.

stats