Nou atac hacker a Sony

2 min

La companyia japonesa sembla que s’ha convertit en la fixació dels pirates informàtics. Segons han reconegut aquesta mateixa matinada, la plataforma digital de pel·lícules SonyPictures.com ha patit un atac per part del grup LulzSec que hauria deixat al descobert les dades de més d’un milió d’usuaris.

Des d’aquest grup han anunciat que han aconseguit infiltrar-se en els servidors de la companyia, han obtingut accés a dades personals com noms, dates de naixement, domicilis, adreces de correu electrònic i, el més perillós, contrassenyes de més d’un milió de persones que haurien anat participant en diverses de les promocions que es feien a través de SonyPictures.com.

Segons expliquen des de LulzSec, tot i haver accedit a les dades no han pogut copiar-les totes a causa de la manca de recursos del grup. Ara bé, asseguren estar en possessió de la informació de diversos comptes com a prova de què han aconseguit dur a terme l’atac amb èxit.

Els hackers haurien aconseguit infiltrar-se a la web a través de l’SQL, el llenguatge de consulta estructurat, introduint informació a la base de dades de la pàgina web. Així haurien aconseguit accedir a tots els continguts emmagatzemats, entre els quals hi havia les dades dels usaris i que, segons han assenyalat, estaven sense encriptar.

Des de Sony asseguren que estan investigant l’agressió. Es dona la casualitat que ahir mateix, diversos executius de la companyia estaven citats al Congrés dels Estats Units per tal de declarar sobre els atacs soferts per part de PlayStation Network, que ha suposat el tancament total dels serveis durant més d’un mes i que, tot just ahir es restablia.

Comenta-ho al fòrum

stats