Nou video de Top Spin 4: Personalització i competició

1 min

2K Sports ens mostra l’últim diari de desenvolupament de Top Spin 4, la seva saga de jocs de tenis. En aquest video podem veure quines opcions tindrem per donar-li al nostre jugador la l’estil que nosaltres vulguem, i no tant sols en l’aspecte físic o en l’equipament que porti, a més podrem definir quin estil de joc ens definirà.

Tot seguit podrem saltar a la pista de tenis i arribar a competir amb estrelles de l’alçada de Rafa Nadal, Roger Federer, Andy Murray o Serena Williams. Però per aconseguir ser el número 1 haurem de començar a competir des de la base, i Top Spin 4 proposa un sistema de progressió on haurem d’aconseguir l’ajuda d’entrenadors personals per millorar les nostres habilitats alhora que participem en tornejos menors. Però potser millor que ho veieu amb els vostres propis ulls:

Top Spin té prevista la seva sortida el 18 de març a les plataformes Xbox 360 i Play Station 3. A més és confirma que la versió de PS3 tindrà compatibilitat amb Move. No passarà el mateix amb Kinect a Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats