Nou vídeo d’El Senyor dels Anells – La Guerra del Nord

2 min

Tots aquells enamorats de l’univers creat per J.R.R Tolkien estan d’enhorabona. Snowblind Studios i Warner Bros. Interactive estan acabant d'enllestir els detalls d'El Senyor dels Anells – La Guerra del Nord, un joc que combina rol i acció, que sortirà per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360 al llarg d’aquest 2011.

A La Guerra del Nord podrem escollir entre tres herois diferents: un humà dels Dúnedain, un Elf o un Nan. Els altres dos podran ser controlats per la màquina o bé per dos companys més que se’ns uneixin a través d’una partida en línia. L’elecció del personatge no serà un element trivial, ja que cadascun disposarà d’unes habilitats úniques i exclusives de la seva raça.

El nostre objectiu consistirà en obtenir informació sobre el poderós exèrcit que està congregant el temible bruixot Agandaûr, aliat de Sauron. Per a fer-ho haurem de viatjar fins a les muntanyes de Gundabad, entre molts altres indrets, i anar eliminant els espies i les patrulles de l’enemic que ens trobem pel camí.

En el joc serà vital la cooperació amb els companys, especialment a l’hora d’elaborar estratègies que ens permetin derrotar els adversaris amb el menor esforç possible. Així, podrem utilitzar l’Elf amb les seves habilitats a distància per distreure els rivals, mentre el Nan i el Dúnedain se serveixen dels seus temibles atacs cos a cos.

Durant la partida, a banda de trobar-nos amb elements ja coneguts per tots els afeccionats als llibres de Tolkien, podrem anar millorant les habilitats, armes i armadures dels nostres personatges així com també anar-ne obtenint de noves, en un sistema d’experiència per punts que obtindrem a través de les batalles.

En el vídeo que podreu veure a continuació, Shawn Stahl, un dels dissenyadors del joc, ens mostra fragments d’aquesta batalla en plena muntanya de Gundabad, mentre aprofita per parlar-nos sobre la mecànica d’El Senyor dels Anells – La Guerra del Nord.

Comenta-ho al fòrum.

stats