Nou tràiler de Los Sims 3: ¡Menuda Familia!

1 min

Electronic Arts ha llançat un nou vídeo sobre la quarta expansió que arribarà per al popular simulador socialLos Sims 3, que en aquest cas, portarà per nom ¡Menuda Familia!

Segons expliquen des de l’estudi desenvolupador, The Sims Studio, els nous afegits d’aquesta expansió ens permetran recrear els moments més divertits i memorables de les diverses etapes de la vida: la infantesa, l’adolescència o l’edat adulta.

Per posar un exemple, com a nens petits podrem dedicar-nos a gastar pesades bromes als adults: llançar petards als lavabos, posar un tint a l’aigua de la dutxa o també muntar festes mentre els pares són fora de casa.

L’edat adulta, en canvi, ens permetrà gaudir d’una major llibertat i podrem assistir o organitzar comiats de solter, canviar el nostre estil com vulguem, o fins i tot, passar per la típica crisi dels quaranta.En el vídeo que podreu veure a continuació, diversos integrants de l’equip desenvolupador es dediquen a parlar-nos d’aquestes i altres possibilitats que incorporarà el joc.

L’expansió Los Sims 3: ¡Menuda Familia! Es posarà a la venda al llarg d’aquest estiu per a PC.

Comenta-ho al fòrum

stats