L.A. Noire tindrà premi si feu la reserva

2 min

Continua el degoteig incessant d’informació de L.A. Noire, la nova aventura de Rockstar, ambientada a la ciutat de Los Angeles a finals dels anys 40. Avui us portem els extres que podreu gaudir si feu la reserva del joc que són dos casos exclusius, un desafiament i dos tratges amb les seves respectives pistoles.

El primer dels casos, anomenat “La Ciudad Desnuda” ens portarà a l’oficina d’antivici on haurem d’investigar la mort d’una model. Aparentment es tracta d’un suïcidi, però una ciutat com Los Angeles guarda molts secrets.

“El Lapsus” és el títol del segon capítol, on el simple robatori d’un cotxe emmascara una xarxa de frau automobilístic de grans dimensions.

El desafiament que ens proposa és trobar un total de 20 plaques de policia repartides per la ciutat. Si ho aconseguim, tindrem disponible el tratge “Button Man”, que ens permetrà carregar més munició de totes les nostres armes. A més cada placa ens donarà 5 punts d’experiència que poden ajudar al nostre protagonista a resoldre els diferents casos.

Els dos tratges exclusius porten el nom “The Broderick” i “Sharpshooter”. El primer ens donarà avantatge en els combats cos a cos, cosa que serà especialment quan haguem de reduir un sospitós a la fuga, a més desbloquejarà una pistola, tot i que no s’ha especificat el model. “Sharpshooter” per la seva banda ens aportarà una millor punteria amb les armes a més d’una pistola de níquel.

L.A. Noire té prevista la seva sortida a Xbox 360 i Play Station 3 el proper 20 de maig. Comenta-ho al fòrum:

stats