No apte per a menors: minijocs de Duke Nukem

2 min

Avisem que aquests minijocs estan orientats directament al públic adult, ja que contenen paraules malsonants, nus femenins i també violència

.Un cop fet aquest aclariment, us expliquem que des de 2K, distribuïdors del proper Duke Nukem Forever, han publicat una pàgina web, des d’on podreu participar del mode de vida de l’antiheroi més groller del món dels videojocs.

En total hi ha quatre apartats però, de moment, només dos estan actius. El primer, Hall of Hotness, consisteix en anar veient una successió de fotografies, tant de nois com de noies i hem de votar si les trobem atractives o no. De fet, es tracta d’un minijoc en el qual hi podem participar de manera activa, ja que se’ns dóna la possibilitat de pujar-hi la nostra pròpia foto directament des de l’ordinador o a través del nostre compte de Facebook. Això sí, en cap cas s'hi veu a ningú despullat.

En el segon dels jocs disponibles, Duke Nudem Game -que ja és una mica més pujat de to-, es tracta de dur a terme una competició de punteria enfrontant-nos a diverses noies. L’objectiu són unes dianes que van apareixent per la pantalla i a les quals haurem de disparar. Com és lògic, guanya qui les encerti més vegades. En cas de vèncer, les noies es van traient peces de roba fins a quedar-se en topless. Si som nosaltres els que perdem, l'ordinador ens demana que ens traiem una peça de roba.

Els altres dos jocs restants als quals encara no es pot accedir, Duke Alien Autopsy i Duke Sound Board, consisteixen respectivament en practicar una autòpsia a un alien i en un reproductor de sons a través del qual podrem escoltar algunes de les frases més famoses i gruixudes d’en Duke.

Tot plegat potser generarà una mica de polèmica, però en el fons, no divergeix gens d’allò que ens oferirà Duke Nukem Forever, un joc que sempre s’ha caracteritzat pel seu to provocatiu i una mica passat de voltes. Recordem que el joc estarà disponible per a PC, PlayStation3 i Xbox 360 a partir del 10 de juny.

Comenta-ho al fòrum

stats