NVIDIA anuncia el llançament de la videoconsola portàtil NVIDIA SHIELD

2 min

NVIDIA acaba d'anunciar el llançament de la videoconsola portàtil NVIDIA SHIELD, un dispositiu conegut fins ara amb el nom de Project SHIELD del que venim parlant a Ara VaDeJocs d'ençà de la celebració delConsumer Electronics Show 2013, l'esdeveniment en el que es va donar a conèixer l'aparell. Ja coneixem dades oficials de disponibilitat, preu i data d'acceptació de les primeres prereserves.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

NVIDIA SHIELD es podrà reservar a partir del 20 de maig, de moment la videoconsola portàtil d'NVIDIA només es podrà comprar als Estats Units i el Canadà, a les botigues Newegg, GameStop, Micro Center i Canada Computer. El preu de llançament de SHIELD és de 349$ i les primeres unitats es començaran a enviar a principis del mes de juny. Per bé que per a hores d'ara no coneixem dates de llançament a Europa, en la nota de premsa que ens ha enviat NVIDIA ens avisen que aviat podria haver-hi novetats en aquest sentit. La companyia californiana de maquinari tecnològic ha inaugurat un nou web dedicat a SHIELD en el que, entre d'altres informacions, es poden trobar els títols dels primers jocs compatibles o detalls sobre l'experiència de joc en streaming a través d'un PC.

Entre les prestacions més interessants de SHIELD hi ha el seu processador mòbil Tegra 4 -el processador mòbil més ràpid del món, amb quatre nuclis de CPU i 2 GB de RAM-, un control a l'alçada del que ofereixen les plataformes de saló, la seva pantalla multitàctil, que permet mostrar imatges d'alta definició a 720p, un enorme catàleg de jocs Android des del moment del seu llançament o la possibilitat de jugar jocs per a ordinadors a través del sistema d'streaming GeForce, de moment en fase beta.

Per descomptat, seguirem atents a qualsevol notícia relacionada amb el llançament d'NVIDIA SHIELD a Europa.

stats