NVIDIA anuncia el llançament de la videoconsola portàtil NVIDIA SHIELD

Zoom

NVIDIA acaba d'anunciar el llançament de la videoconsola portàtil NVIDIA SHIELD, un dispositiu conegut fins ara amb el nom de Project SHIELD del que venim parlant a Ara VaDeJocs d'ençà de la celebració delConsumer Electronics Show 2013, l'esdeveniment en el que es va donar a conèixer l'aparell. Ja coneixem dades oficials de disponibilitat, preu i data d'acceptació de les primeres prereserves.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

NVIDIA SHIELD es podrà reservar a partir del 20 de maig, de moment la videoconsola portàtil d'NVIDIA només es podrà comprar als Estats Units i el Canadà, a les botigues Newegg, GameStop, Micro Center i Canada Computer. El preu de llançament de SHIELD és de 349$ i les primeres unitats es començaran a enviar a principis del mes de juny. Per bé que per a hores d'ara no coneixem dates de llançament a Europa, en la nota de premsa que ens ha enviat NVIDIA ens avisen que aviat podria haver-hi novetats en aquest sentit. La companyia californiana de maquinari tecnològic ha inaugurat un nou web dedicat a SHIELD en el que, entre d'altres informacions, es poden trobar els títols dels primers jocs compatibles o detalls sobre l'experiència de joc en streaming a través d'un PC.

Entre les prestacions més interessants de SHIELD hi ha el seu processador mòbil Tegra 4 -el processador mòbil més ràpid del món, amb quatre nuclis de CPU i 2 GB de RAM-, un control a l'alçada del que ofereixen les plataformes de saló, la seva pantalla multitàctil, que permet mostrar imatges d'alta definició a 720p, un enorme catàleg de jocs Android des del moment del seu llançament o la possibilitat de jugar jocs per a ordinadors a través del sistema d'streaming GeForce, de moment en fase beta.

Per descomptat, seguirem atents a qualsevol notícia relacionada amb el llançament d'NVIDIA SHIELD a Europa.