Mirror's Edge 2 es troba en punt mort

Zoom

La segona entrega de les aventures de Faith està en aquests moments totalment aturada. En una entrevista a Patrick Soderlund, un dels caps de EA, donava a conèixer un intent per part de la companyia per tal de tirar endavant el joc. Un grup de programadors de DICE varen fer una petita demostració l’estiu passat, però el resultat no va superar el tall qualitatiu de EA. Finalment, es va aparcar el joc, i els programadors estan concentrats en altres projectes, especialment Battlefield 3.

Soderlund no descarta la possibilitat de que Mirror’s Edge 2 s’acabi publicant. De fet, des de EA sempre s’ha defensat la gran tasca de creativitat i disseny que va suposar la primera entrega tot i que a nivell comercial no va arribar a les expectatives. En un exercici d’autocrítica assenyala factors que van poder penalitzar el joc com la dificultat, la corba d’aprenentatge o la manca de multijugador.

Curiosament, Mirror’s Edge manté força paral·lelismes amb Dead Space. Tots dos jocs eren una nova IP de EA, van sortir el mateix any amb modalitat per a un sol jugador i la seva acollida per part de la crítica va ser força positiva, però les vendes van ser baixes. Dead Space 2 ha venut en una setmana el doble que la primera entrega i va obtenir un destacadíssim 9’5 a l'anàlisi de Vadejocs. Potser Mirror’s Edge 2 també està destinat a ser un gran joc. Per sortir-ne de dubtes haurem d’esperar a que EA o DICE es pronunciïn. De moment queda descartat per al 2011.

Comenta-ho al fòrum