Millores al servei Xbox Live [E3]

2 min

Dins de la conferència de Microsoft a l'E3 s'han presentat una serie de millores en el servei online d'Xbox 360.

Una de les grans novetats és la utilització de la tecnologia de núvol per a emmagatzemar la informació del jugador i les seves partides. D'aquesta manera no caldran memòries USB per a transportar la nostra informació, ni haver d'esperar diversos minuts a que es carregui el nostre perfil a una consola que no és la nostra.

El menú es readaptarà per als usuaris de Kinect, que tindran els avantatges del reconeixement de la veu per a poder navegar mitjançant ordres verbals, a més, Microsoft implementarà el cercador Bing al menú de la consola per a que puguem accedir a tot el contingut multimèdia (jocs, música, pel·lícules) fent ús de la nostra veu, en comptes d'haver d'anar cercant pels menús. Evidentment, també podrem moure'ns pels menús mitjançant el moviment de les mans i del controlador.

A la propera actualització, augmentarà la integració amb Facebook, cosa que ens permetrà enviar avisos des de la consola als nostres amics de la xarxa social per a organitzar partides a un joc i una hora concretes.

Podrem accedir a Youtube des de la nostra Xbox 360, així com a una enorme quantitat de contingut audiovisual. Microsoft ha ha signat acords amb diverses companyies de televisió per a que puguem veure la televisió des de la consola. Fins i tot podrem veure combats d'UFC en directe amb els amics i fer apostes. El problema és que no sabem quina part d'aquest contingut arribarà a casa nostra, ja que per ara ignorem quina serà la posició que prendran les associacions que gestionen els drets dels artistes, ni sabem si Microsoft té algun acord concret amb alguna plataforma de televisió per a emetre a l'estat espanyol.

Tenint en compte que moltes d'aquestes opcions requereixen la funció de reconeixement de veu, una possibilitat que encara no està disponible a Europa, us recordem que durant l'estiu hi ha prevista una actualització que activarà aquest servei a la nostra regió.

Comenta-ho al fòrum

stats