Més de Watch Dogs

1 min

Watch Dogs és un projecte d'Ubisoft Montreal que ja vam conèixer durant l'E3 2012. En aquells moments va impressionar per la seva qualitat gràfica i quantitat de detalls, el tractament de les partícules i la il·luminació que s'hi podia veure. Tothom, en aquells moments, es va imaginar que era el primer projecte que es veia d'una eventual nova consola, amb més potència. Durant la presentació de PlayStation 4 se'n van poder veure més escenes.

XAVIER MUNTADA | Barcelona

Watch Dogs com a tal és un sandbox, un gènere dels videojocs on hi ha poques barreres, i les que hi ha, tard o d'hora les podem evitar. En aquesta ocasió però, utilitzarem la tecnologia per obrir-nos portes i tancar-ne d'altres, obtenir informació de tot el que ens rodeja, i utilitzar totes les connexions al nostre favor. La connectivitat és poder, diuen, i serà el nostre recurs més valuós per enfrontar-nos a una societat que utilitza tot aquest poder pel control de masses.

Al vídeo que vam poder veure a la presentació de la PlayStation 4, mostrava com mitjançant el telèfon mòbil podiem rebre informació de les persones que ens envoltaven, fins al punt de poder avaluar quin grau de perillositat tenia algú, o quin grau de propensió tenia una persona per convertir-se en víctima. Aquesta informació l'utilitzem per evitar un atracament, perseguir l'atracador i evitar després la policia.

Watch Dogs té prevista la seva sortida a finals del 2013, i encara no s'ha dit a quines plataformes sortirà, més enllà de la nouvinguda PlayStation 4.

stats