Material de Dragon's Crown [E3]

1 min

Durant la presentació de Sony, vam poder veure un fragment de vídeo d'aquest videojoc, Dragon's Crown, un Hack'n'Slash molt clàssic i dibuixat a mà. Ara podreu veure el tràiler sencer juntament amb noves imatges d'aquest projecte.

L'estudi que hi ha darrere d'aquesta creació és VanillaWare, coneguts per desenvolupar Odin's Sphere a PlayStation 2, i més recentment Muramasa: The Demon Blade a Nintendo Wii. En aquesta ocasió, Dragon's Crown apareixerà per PlayStation 3 i PlayStation Vita.

Dragon's Crown és un Hack'n'Slash d'estil clàssic, que a molts els recordarà al King of Dragons, una aventura apareguda al 1991 i creada per Capcom. De fet, comparteix moltes característiques amb aquest joc, no només per l'època en que s'han basat, una edat mitjana de fantasia, sinó també pel fet de poder augmentar nivells als personatges i el multijugador amb quatre personatges.

La mà de VanillaWare es nota a cada racó del joc, però sobretot destaca el seu aspecte visual, tot dibuixat i pintat a mà amb personatges grotescos i escenaris meravellosos, que en conjunt, ja formen part de la signatura d'aquest estudi.

Comenta-ho al fòrum.

stats