Mass Effect 2 aterrarà a PS3 el 21 de gener

1 min

La consola de Sony està d’enhorabona. Després del seu pas per Xbox360 i PC, el coronel Shepard i la seva tripulació arribaran a PlayStation 3 per satisfer els desitjos de tots aquells que volien veure aquesta aventura espacial de BioWare a les seves pantalles.

La versió de Mass Effect 2 per a PS3 inclourà gratuïtament tots els continguts descarregables que s’han llançat fins el moment a Xbox 360 i PC (Kasumi's Stolen Memory, Overlord i Lair of the Shadow Broker), així com un còmic interactiu que narrarà els fets més importants del primer títol i en el que l’usuari podrà decidir com afrontar la història amb les seves decisions. A més a més, Jesse Houston, productor de la versió per a PlayStation 3, ha afirmat al bloc oficial de l’estudi que Mass Effect 2 utilitzarà el mateix motor gràfic amb el que s’està desenvolupant Mass Effect 3, entrega que sortirà simultàniament a les 3 plataformes esmentades.

Pels més indecisos BioWare ha anunciat que el proper dimecres 22 de desembre estarà disponible a Europa, a Estats Units un dia abans, la versió demostració del joc mitjançant el servei PlayStation Network.

stats