Mas Effect 2, el joc del president!

2 min

Cada cop queden menys dies per a que se celebrin els Video Games Awards, programa que s’emet el dia 11 de desembre, on s’entreguen els premis al millor sistema i videojoc de l’any. Apart d’això, els VGA són coneguts també per presentar-s’hi i anunciar-hi nous videojocs de cara a la premsa i als usuaris. És per aquest motiu que aquesta setmana és setmana de filtracions. Alguns jocs i dates de llançament surten a la llum abans del que moltes companyies voldrien. Com en el cas de Mas Effect 2!

Una possible nova entrega de Super Smash Bros, la tercera entrega d’Uncharted, la data de llançament de Mass Effect 2 per a PlayStation 3… Són alguns dels rumors que sonen amb més força a tots els portals que es dediquen al món dels videojocs.

Precisament s’ha sabut que Mass Effect 2 per a PS3 sortirà el 21 de gener de l’any que ve. Però això no és tot. Aprofitant la victòria d’Artur Mas a les últimes eleccions al Parlament de la Catalunya, Electronic Arts ha filtrat una versió exclusiva del joc que només sortirà a Catalunya. Amb el títol MAS EFFECT 2 s’explicarà tota la història d’Artur Mas fins a arribar al poder i aconseguir ser el president de la Generalitat.

Acompanyat pel seu fidel soldat Duran i Lleida i la seva inseparable amiga Pilar Rahola lluitaran contra el tripartit i les forces del govern central per a una Catalunya millor. Al títol s’hi han d’afegir les missions exclusives que donaran al joc 6 hores més de duració:

  • Les memòries perdudes de Jordi Pujol: L’ex-president de la Generalitat ha perdut uns papers valiosíssims pel futur de CIU. Nosaltres, i el seu fill Oriol Pujol, som l’única esperança que li queda per recuperar-los.
  • Problemes al Palau de la Música: Artur Mas ha vist tacada la seva imatge per culpa de diferents personalitats relacionades amb el seu partit. Viatjarà fins al Palau per descobrir qui hi ha darrera de tot això.
  • Montilla contraataca: Un antic enemic amb qui s’havia enfrontat en eleccions passades tornarà d’entre les ombres per atacar de nou. Sembla que el Govern central hi té alguna cosa a veure.

Estarem atents a si ens arriba aquesta meravellosa edició del joc a Catalunya! Estigueu tranquils, ja us aniré desinformant!

stats