[MWC13] NOKIA presenta telèfons per a totes les butxaques

2 min

Dilluns 25 de febrer, coincidint amb l'inici del Mobile World Congress, NOKIA ha presentat cinc telèfons nous amb la intenció de fer arribar la tecnologia mòbil a tothom.

ROGER BALDOMÀ | Barcelona

Després de saber que NOKIA no es presentaria al Consumer Electronic Show 2013 de Las Vegas, tant la premsa com els usuaris dels dispositius NOKIA tenien moltes esperances en aquesta edició del MWC 2013. És per això que a les vuit i mitja del matí, a l'estand de NOKIA no hi cabia ni una agulla.

Stephen Elop, director executiu de de NOKIA sortia a l'escenari puntual per donar pas als seuscol·leguesperquèpresentessinels nous telèfons de l'empresa finlandesa. Durant la presentació es van confirmar els següents dispositius:

NOKIA Asha 105 i 301

Possiblement el telèfon amb garantia de qualitat més barat del mercat i amb la bateria que tot usuari de telèfon intel·ligent somia. NOKIA 105 serà el petit de la família Asha, costarà 15 € més impostos i tindrà una bateria que durarà fins a un mes sense necessitat de carregar-la. D'altra banda, el NOKIA Asha 301 ofereix un terminal amb moltes possibilitats de comunicació sense tractar-se d'un telèfon intel·ligent. Connexió 3.5G, Navegador NOKIA Xpress per optimitzar el consum de dades i aplicacions com LINE. Tot a un preu de 65 € més impostos.

NOKIA Lumia 520, 720 i 920T

La segona part de la conferència NOKIA la va dedicar a la gama Lumia. Es van confirmar els models Lumia 520 i 720, models ques'havienfiltrat un dia abans de la seva presentació. Ambdós dispositius sortiran a la venda amb el sistema operatiu Windows Phone 8, pantalles de quatre polzades i nous dissenys més ergonòmics i lleugers. Cal descar-ne els preus, 139 € i 249 € més impostos.

NOKIA va esmentar un nou terminal de gamma alta, el NOKIA Lumia 920T, un terminal exclusiu per al mercat xinès que incorpora un xip lleugerament més potent que el NOKIA Lumia 920 i que és compatible amb tots els tipus de cobertura de la Xina.

Serveis HERE

Tots els serveis de localització de NOKIA, NOKIA Maps, NOKIA Transit, NOKIA Drive, NOKIA City Lens, canvien el nom de NOKIA per la marca HERE. Amb aquest canvi també s'incorporarà la tecnologia LiveSight que permetrà fer aplicacions de realitat augmentada a les diferents aplicacions HERE. La gran novetat, però, és que totes aquestes aplicacions, tot i funcionar millor en dispositius Lumia, podran utilitzar-se en qualsevol altre telèfon amb Windows Phone 8.

stats