[MWC 2012] NVIDIA Gaming Showcase

6 min

RAUL ARRIBAS| Barcelona

Coincidint amb el Mobile World Congress 2012 NVIDIA va programar un esdeveniment privat al voltant de la seva aposta pels videojocs, especialment en el segment mòbil. Vam tenir la sort de ser un dels pocs mitjans convidats i avui us portem un resum del que vam poder veure allà.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

L’esdeveniment va tenir lloc el dilluns al vespre al pavelló Mies van der Rohe del mateix recinte de la Fira de Barcelona. Ens van rebre amb una selecció de canapès i begudes per a fer l’espera més agradable i al poc temps ens van presentar els videojocs que ben aviat arribaran als nostres mòbils, sempre que siguin dispositius Android que incorporin la revolucionària tecnologia Tegra 3 d’NVIDIA. També ens van ensenyar alguna coseta de fora del món mòbil que ens va semblar més que interessant.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

El petit i acollidor pavelló estava decorat amb màquines recreatives de totes les èpoques. Des d’una màquina arcade dels 80 fins a les primeres videoconsoles que van entrar a les nostres llars, barrejades amb tauletes i dispositius Tegra 3 on s’executaven els jocs més espectaculars desenvolupats per a aquesta tecnologia.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Una de les coses que ens va cridar l’atenció va ser l’Elder Scrolls V: Skyrim executant-se a una tauleta tàctil, concretament un ASUS Transformer Prime. El joc en realitat s’estava executant a un PC al qual accedíem des de la tauleta amb l’aplicació Splashtop Remote. Podíem jugar al joc des de la tauleta i l’experiència d’usuari era francament excel·lent. El poder del nou xip Tegra 3 quedava de manifest en aquesta demostració de força bruta que ens va encantar i que pot suposar un complement ideal als nostres videojocs de PC quan en vulguem gaudir de forma còmoda des del sofà de casa.

També era molt cridaner el simulador de conducció que havien preparat per a nosaltres, del qual ja vam parlar fa uns dies.

Però el que realment ens interessava en aquell esdeveniment era la presentació dels propers títols disponibles per als dispositius Tegra 3 que ben aviat arribaran en massa a les nostres llars. A més de veure l’espectacular Shadowgun en la versió THD (ja analitzat aquí) els jocs que van presentar van ser els següents:

Dark Kingdom THD

RPG d’acció típic, en vista isomètrica, tipus Diablo i amb una qualitat gràfica i una profunditat de joc digne de videoconsoles.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Eden to Greeeen THD

Unes màquines bel·ligerants han arribat a Eden disposades a eliminar tota vida salvatge del nostre planeta. La nostra missió en aquest joc gratuït serà defensar-nos i derrotar els malèfics invasors.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Golden Arrow THD

Un Hack’n Slash en tota regla, a l’estil dels coneguts Devil May Cry, God of War o el darrer Castlevania. Encarnem un aventurer en un món medieval on ens haurem d’obrir pas a mastegots i combos per a avançar a l’aventura.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Hamilton’s Great Adventure THD

Joc de plataformes per a tota la família on encarnem un aventurer que recorre diferents llocs del món. Estratègia i trencaclosques a parts iguals, molts nivells, gran aspecte visual i una divertida història donen forma a aquest entretingut joc.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Sonic 4: Episode 2

Què dir d’en Sonic... i en Tails! Aquest darrer episodi, que arriba a les nostres videoconsoles i dispositius mòbils per igual, llueix de forma espectacular en aquests dispositius mòbils. Costa de creure que el que vam veure no fos extret d'una videoconsola.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Aquí us deixem un videoresum dels jocs presentats per tal que en pugueu gaudir en moviment.

Com veieu, el món dels videojocs mòbils està en plena ebullició i l’aposta decidida d’NVIDIA porta a Android una qualitat en aquest sector que fins ara no existia. La guerra pel domini dels videojocs portàtils està servida, si és que no ho estava ja.

Comenta-ho al fòrum

stats