[MWC 2013] Dia 3

6 min

RAUL ARRIBAS | Barcelona El tercer dia d'aquest Mobile World Congress l'hem començat visitant la gent responsable d'I'm Watch, el primer rellotge intel·ligent (segons les seves pròpies paraules) del mercat. Es tracta d'un rellotge amb pantalla tàctil que es connecta al vostre iPhone o Android per Bluetooth is esdevé una extensió del mòbil. Us permet despenjar trucades i parlar fent servir el micro i l'altaveu integrats, escoltar la vostra música, o interactuar (entre d'altres) amb les apps de gestió esportiva que pugueu utilitzar amb assiduïtat. Una molt bona idea que a més està ben implementada, tot i que el preu (ja està disponible a la seva web) de 249€ fa que no sigui apte per a totes les butxaques.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Si voleu veure com és una de les noves zones de premsa al nou recinte, aquí la podeu veure.

El següent pas ha estat visitar l'impressionant estand que Sony ha muntat aquest any. Hem enregistrat vídeos tant de l'Xperia Z com de la Xperia Tablet Z que ben aviat podreu trobar a la secció de vídeos.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Hem passat per Alcatel per a veure el One Touch Idol X, el nou telèfon estrella de la companyia que no arribarà a les botigues fins a finals d'any. Es tracta d'un processador de quatre nuclis, càmera de 8mpx, Android 4.2 i pantalla de 5". Com veieu, un terminal d'alta gamma però que es queda una mica enrere en alguns aspectes respecte a la que serà la seva competència. Com sempre passa, el seu preu final serà el que indiqui si es tracta d'una bona opció o no, i per el que ens han dit els seus responsables podem endur-nos una bona noticia quan finalment arribi a les botigues ja que el seu preu lliure serà sensiblement inferior al que estem acostumats avui en dia amb terminals d'aquesta gamma.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Dintre del Mobile World Congress podem trobar mini fires, sectors d'espai dedicats a una temàtica particular que facilita als visitants poder concentrar-se en els seus objectius. Aquí teniu per exemple el sector de la salut, que és un dels molts sectors especialitzats que s'hi poden trobar.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

El dia d'avui hem dedicat molta estona a assistir a les interessants conferències i seminaris que es desenvolupen durant aquests dies. Us deixem algunes fotos del recinte per a que us feu una idea de les dimensions de tot plegat.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery] I això ha estat tot per avui, tot seguit podeu veure diverses fotos dels nostres interminables i llarguíssim passejos pel recinte de Fira Gran Via.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

stats