Llista dels jocs de PSP d'Square Enix pel 2011

Zoom

La companyia nipona ha fet pública la llista de jocs que llançarà durant el primer semestre de l'any vinent. En total són quatre jocs que prometen mantenir-nos enganxats a la portàtil de Sony durant moltes hores, però tots segueix l'estil més famós de Square Enix, el rol.

El primer de tots és LORD of ARCANA. Un nou joc d'acció que situarà al jugador en una lluita contra poderoses criatures de llegendes en una lluita per aconseguir el poder d'Arcada. Fins a quatre jugadors podran participar en aquest conflicte amb els dimonis més dolents i gaudir dels objectes i les habilitats que desbloquegin pel camí. Està previst pel mes de febrer.

Tot seguit tenim TACTICS OGRE: Let Us Cling Together, el clàssic joc d'RPG d'estratègia redissenyat per a PSP. Reneix amb efectes visuals renovats, música remasteritzada pels compositors originals, un nou mecanisme d'evolució dels personatges i un sistema nou que dotarà al joc amb l'opció de re-jugar-lo.

DISSIDIA 012 FINAL FANTASY és el gran joc que segueix la història de l'èxit Dissidia Final Fantasy. Gaudeix d'aquesta mescla entre joc d'acció i de lluita amb la complexitat d'un RPG on podràs trobar als personatges i dolents més memorables de la sèrie Final Fantasy.

I ja per acabar-ho d'adobar Square Enix presenta The 3rd Birthday, un joc de trets en tercera persona ple d'intriga. Aya Brea é l'última esperança de la humanitat en la seva lluita contra els poderosos Twisted. Al usar la seva habilitat única Overdrive, Aya pot prendre el control del cos d'amics i enemics per utilitzar-los estrategicament. 3rd Birthday és un shooter ple d'acció, on es posa molt d'èmfasis en el desenvolupaments dels personatges i que conté personalització d'armes, missions emocionats, una gràfics increïbles i una història de gran misteri.

Si voleu saber-ne més podeu visitar les pàgines web oficials.

Lord of Arcana

Tactics Ogre: Let Us Cling Together

Dissidia 012 Final Fantasy

The 3rd Birthday