L'homenatge d'ARA VaDeJocs a Street Fighter II amb motiu de l'#SFIIday

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Hem fet una partida rapideta a Street Fighter II Turbo HD Remix per homenatjar Stret Fighter II, un dels millors jocs de lluita arcade de tots els temps, que celebra avui, dia 13 de juny, el seu dia internacional.

L'Street Fighter II Day (estilitzat a les xarxes socials amb la forma de l'etiqueta #SFIIday) té uns orígens incerts, però se sap que va començar quan es va popularitzar a escala global la trobada que el 13 de juny de cada any repetien un grup de fanàtics anònims dels jocs retro per jugar al que segueix essent un dels lliuraments més populars de la cèlebre saga de Capcom. Les condicions per participar en aquest homenatge són senzilles: n'hi ha prou de jugar a qualsevol de les múltiples edicions del joc, en qualsevol de les plataformes en les que ha vist la llum.

Des d'ARA VaDeJocs us animem a sumar-vos a l'efemèride i a trobar una estona per fer avui una partida a aquest joc, que fou un dels reis de les sales recreatives i que segueix ocupant un lloc al cor de moltíssims afeccionats als videojocs arreu del món.