L'esperat Red Dead Redemption: Undead Nightmare, ja disponible

1 min

Des de ahir, Red Dead Redemption: Undead Nightmare , en format disc, ja està disponible en botigues per a Xbox 360 i PLAYSTATION 3, a un preu de 29,99 €.

"Undead Nightmare fa del increïble món obert de Red Dead Redemption un joc completament nou", va dir Sam Houser, fundador de Rockstar Games. "La frontera de l'oest es troba totalment transformada en una memorable lluita de terrorífica, on lluitarem contra zombis per la nostre supervivència". El disc individual, independent de Undead Nightmare inclou junts per primera vegada el Pack Undead Nightmare, el Pack Missió Cooperativa Foragits fins al final, el Pack Llegendes i Assassins, el Pack Mentiders i Tramposos i tots els modes multi jugador llançats fins el moment:

  • Undead Nightmare - una experiència única en el seu gènere per a un sol jugador i multi jugador que enfronta a John Marston a un sinistre brot zombi.
  • Foragits fins al final - un pack de missió cooperativa on els jugadors s'uneixen per completar un conjunt de fins a sis missions úniques al llarg del món de Red Dead Redemption.
  • Llegendes i Assassins - un pack multi jugador que afegeix nou mapes multi jugador, vuit personatges multi jugador de Red Dead Revolver, i l'arma Tomahawk.
  • Mentiders i Tramposos - un pack multi jugador que afegeix noves maneres, inclosos el Mode Fortalesa, Curses de Cavall, Dau Mentider i Pòquer, així com nous personatges multi jugador i el Rifle Explosiu.
stats