L'equip espanyol del campionat europeu de Pokémon, esquitxat per una escatològica polèmica

2 min

El cap de setmana passat es va celebrar la final europea de Pokémon, a la ciutat de Birmingham, a Anglaterra, on equips d'arreu d'Europa es van enfrontar, un any més, per conèixer qui seria el representant europeu a la final mundial de Hawaii, que es realitzarà entre el 10 i 12 d'agost.

Tot i que, com s'espera en aquests casos, l'esdeveniment va tenir lloc sense incidents, després de l'entrega de premis posterior al torneig va passar quelcom d'allò més absurd. Segons l'usuari PokéChamp21, del fòrum PokémonWorld, a l'hotel on s'allotjaven els participants un dels assistents va tenir la desafortunada idea de gastar una broma molt desagradable a la resta dels hostes i al personal de l'hotel

Segons Pokéchamp21: "Després de 30 a 40 minuts relaxant-me amb una migdiada ràpida a la meva habitació, em vaig despertar amb el so de cops que venien de la sala de baix, on s'allotjava l'equip espanyol. Sembla que després d'haver anat al WetherSpoon i pujar, els espanyols van decidir tenir una lluita de cagarros al passadís, i això ha alterat prou al personal i a diversos convidats (per descomptat) de l'hotel com per trucar a la policia i fer que marxin".

Després d'una investigació per part de l'organització, en Rubén Puig Lecegui,vencedor de l'edició 2011 i de la d'aquest 2012, va ser eliminat de la llista de guanyadors de la pàgina oficial del torneig, un fet que va provocar que ell mateix expliqués la situació en un altre fòrum, per tal d'intentar arreglar la situació.

"Érem a la nostra habitació i estàvem parlant una mica fort, un dels meus amics va agafar un cagarro embolicat amb un paper i va sortir al passadís. li vaig dir al meu amic que no ho fes, però igualment ho va fer. Era una situació tant incòmode que no podia dir res en aquell moment.. Vaig dir que ho havia fet jo perquè el meu amic tenia massa vergonya d'admetre que ho havia fet ell".

Comenta-ho al fòrum

stats