L'equip de Fatal Frame està treballant en un spinoff per a 3DS

1 min

Segons informa la revista Famitsu al seu últim número, l'equip desenvolupador de la franquícia Fatal Frame està treballant en una història alternativa d'aquesta sèrie per a 3DS.

El joc, que tindrà per nom Shinrei Shashin, o Fotografies d'Esperits, gira al voltant de la càmera de la 3DS i d'un bloc de notes que acompanyarà al joc en el moment de la compra. Aquest bloc de notes serà essencial en alguns moments, ja que tindrà una sèrie de codis de Realitat Augmentada que haurem d'utilitzar en algun mode de joc.

Els modes de Shinrei Shashin són tres, a l'espera de novetats. El primer és AR Story: Purple Diary, en el que haurem d'ajudar una noia a resoldre el misteri que s'amaga darrere del diari porpra, representat pel nostre Bloc de Notes AR. El segon mode és el Bloc de Notes de l'Horror, on participarem en un seguit de mini-jocs basats en la realitat augmentada. En tercer lloc hi ha la Càmera Fantasma, un mode de fotografia lliure en el que haurem de capturar el nostre esperit per enfrontar-lo a la resta que ens trobem, representats per les cares dels que fotografiem.

Per ara es desconeix la seva data de sortida i si el mode del Diari Porpra es basarà en el terror que ha fet famosa la franquícia.

Comenta-ho al fòrum

stats