Iron Front – Liberation: 1944 revisita la IIa Guerra Mundial

2 min

De la mà de Deep Silver i X1 Software ens arriba Iron Front – Liberation 1994, un joc d’estratègia i trets que ens situa en plena ofensiva soviètica al sud de Polònia, durant el transcurs de la Segona Guerra Mundial.

Com a jugadors podrem optar per encarnar el paper d’un soldat d’infanteria rus o bé alemany. El nostre objectiu serà cooperar amb els nostres companys, fent un bon ús de les seves habilitats tàctiques per obtenir la victòria. Les tasques a realitzar seran diferents en funció del bàndol que escollim. Si ens decantem per l’exèrcit alemany seran de caire eminentment defensives, en canvi, si triem les tropes soviètiques haurem d’adoptar un rol molt més agressiu i basat en l’atac.

Tot i que el nostre personatge sigui un soldat d’infanteria, durant el joc també tindrem la possibilitat de controlar vehicles terrestres com els famosos tancs alemanys Panzerkampfwagen VI o els tancs soviètics Stalin JS2. També disposarem d’avions com el caça Focke Wulf 190 o els bombarders Stuka i Petlyakov PE-2.

Iron Front – Liberation 1944 disposarà d’un mode en línia en el qual ens podrem enfrontar a d’altres jugadors o bé col·laborar amb ells a través de dues modalitats: Capturar la bandera o Atac i Defensa. A més, el joc també disposa d’un interessant editor amb el que podrem crear les nostres pròpies missions i compartir-les a través de la xarxa.

El joc es publicarà de forma exclusiva per a PC i la data de llançament, que encara s’ha d’acabar de concretar, està prevista per al quart trimestre de 2011.

Comenta-ho al fòrum.

stats