Warner Bros. Interactive Entertainment anuncia Batman: Arkham Origins i Batman: Arkham Origins Blackgate

3 min

Enmig de la voràgine de novetats prèvies al Saló del Còmic de Barcelona, Warner Bros. Interactive Entertainment ens ha sorprès amb una notícia que té com a protagonista una de les figures més cèlebres del món del còmic de superherois. I és que, a més de la seva propera aparició a Injustice: Gods Among Us, el Croat Emmascarat tornarà el 25 d'octubre amb dos nous videojocs vinculats a la sèrie Arkham. Això sí, ni es tracta de la continuació d'Arkham Asylum i Arkham City ni el desenvoluparà Rocksteady Studios, l'estudi londinenc responsable fins ara de l'aclamada saga.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

I és que, per bé que aquests nous jocs inclouen l'epígraf del nom de l'asil frenopàtic per a criminals dements de Gotham City, Warner Bros. Interactive Entertainment ha decidit explotar la sucosa llicència narrant les aventures de l'Home Ratpenat no a partir de la darrera història protagonitzada pel carismàtic heroi de DC Comics sinó mostrant un Batman més jove, que s'haurà d'enfrontar a un dels moments més crítics i determinants en la seva vida com a justicier emmascarat, l'inici de la seva carrera com a Cavaller Fosc. WB Games Montreal i Armature Studio prenen el relleu de Rocksteady i mostraran alguns dels personatges més importants de l'univers de Batman, tant pel que fa als seus aliats com pel que fa als seus enemics més acarnissats.

WB Games Montreal s'encarregarà de Batman: Arkham Origins, un videojoc per a Xbox 360, PlayStation 3, Wii U i Windows PC que mostrarà Gotham City en major extensió que no l'hem vista fins ara a la sèrie Arkham, i Armature Studio s'ocuparà de Batman: Arkham Origins Blackgate, un titol en progressió horitzontal (dels mal anomenats de 2,5 dimension) amb escenaris en tres dimensions però de desenvolupament i acció eminentment bidimensional, tot i que jugarà amb diversos nivells de profunditat, per a les consoles portàtils de Nintendo i Sony, 3DS i PlayStation Vita, respectivament.

En principi pot sorprendre la decisió de Warner Bros. Interactive Entertainment d'assignar el desenvolupament d'aquests nous jocs de Batman a uns estudis diferents de Rocksteady, que ha servit fins ara uns jocs de l'icònic superheroi de còmic tan aclamats pels afeccionats com aplaudits per la crítica especialitzada, però sembla que la maniobra pretén expandir la llicència. Martin Tremblay, president de Warner Bros. Interactive Entertainment

WB Games Montreal compta amb un equip increïble de gran talent i amb la tecnologia de Rocksteady per oferir un joc que farà les delícies dels seguidors de la franquícia”WB Games Montreal compta amb un equip increïble de gran talent i amb la tecnologia de Rocksteady.

Com molts fans de Batman, esperem que aquesta decisió serveixi per oferir més aventures d'un dels majors personatges de DC Comics que estiguin a l'alçada de les que hem pogut viure els darrers anys i que no es posi en perill el curs que havia pres la sèrie Arkham. Warner Bros. Interactive Entertainment podria seguir confiant en Rocksteady per continuar també la sèrie a partir dels esdeveniments de Batman: Arkham City. Continuarem atents a les informacions que es facin públiques sobre el joc i aprofitarem la nostra visita al Saló del Còmic per consultar els responsables de Warner Bros. Interactive Entertainment al seu estand i interessar-nos per qualsevol notícia sobre la qüestió.

stats