Informació i tràiler d'Halo 4 realitzat amb esbossos del joc

1 min

Durant el Halo Fest, 434 Industries i Microsoft han mostrat al públic assistent un tràiler d'Halo 4, que aprofita els esbossos que han realitzat els artistes durant el desenvolupament del joc per a ensenyar als seus futurs jugadors una mostra de l'atmosfera de la que gaudirem en aquesta quarta entrega de Halo.

En aquesta aventura, Master Chief arriba juntament amb Cortana a un misteriós planeta dels Precursors, però en aquesta ocasió amb una arquitectura molt diferent del que és habitual. Segons en Kenneth Scott, cap del departament d'artistes del projecte, i Frank O'Connor, director de desenvolupament de la franquícia Halo, l'equip està treballant molt dur tant en l'arquitectura del planeta com en els Precursors, ja que un dels objectius és que el jugador se senti com si descobrís un món nou, similar al que es podia sentir amb els Halos inicials. Aquesta vegada pot ser molt interessant poder comparar la maquinària i l'arquitectura dels Precursors quan és totalment buida de vida, amb aquella que trobaran els jugadors en aquest món nou.

Aquest projecte, on hi treballen dues-centes persones i ja porta dos anys de desenvolupament, serà l'inici d'una trilogia que portarà per nom The Reclaimer Trilogy The Reclaimer Trilogy(la Trilogia de la Reivindicació). Assistirem al seu naixement durant el 2012 per a Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats