Imatges d'Anarchy Reigns

AnarchyReigns Zoom

AnarchyReigns

Platinum Games ha publicat noves imatges del videojoc Anarchy Reigns, el cinquè projecte d'aquesta empresa després de Madworld, Bayonetta, Vanquish i Infinite Space.

La història ens situa en un futur llunyà, on el món és un caos, i les guerres entre nacions pels recursos naturals han esdevingut batalles amb armes nuclears, químiques i bacteriològiques. La humanitat ha sobreviscut gràcies a la nanotecnologia i al desenvolupament d'éssers cibernètics, tot i que finalment, tampoc s'ha pogut sortir del caos. Al mode història controlarem a en Jack, el mateix protagonista que ja vam conèixer al videojoc Madworld de Wii, convertit en ciborg en un 75%. Tot i que es tracta del mateix personatge amb el mateix rerefons d'ex-marine i membre d'una unitat d'elit anomenada "els buscadors", com a Madworld, no sembla que la història estigui connectada amb l'aventura que va viure a Wii.

Amb en Jack, explorarem la ciutat en ruïnes d'Altanbra, on podrem realitzar missions per anar descobrint el fil argumental, o realitzar-ne d'altres opcionals mentre en Jack es presenta als seus enemics mitjançant la serra elèctrica de dues fulles que té incorporada. També s'hi inclou un mode en línia, vagament especificat, que inclou nous personatges i està ambientat a la mateixa ciutat.

Anarchy Reigns està previst que vegi la llum a principis del 2012, per a PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum