Imagenio ja no és gratis a Xbox LIVE

2 min

RAUL ARRIBAS| Barcelona

S'apropa el dia del clàssic de futbol, FC Barcelona - Reial Madrid, i els usuaris d'una Xbox 360 amb Xbox LIVE venien gaudint dels canals d'Imagenio, entre ells GolTV, de forma gratuïta des de la posada en funcionament d'aquest servei el passat mes de gener. Doncs des d'avui, i sense previ avís, aquesta plataforma ha passat a ser de pagament i no sembla casualitat que demà es disputi el partit de futbol més esperat de la temporada de lliga.

No és un moviment que puguem dir que sorprengui, ja que des del primer dia es va anunciar que aquesta plataforma seria gratuïta només per un període determinat però que el canvi sigui a 24 hores del partit i que s'hagi tramitat d'aquesta manera, sense informació, sí que ens sembla una mala forma de gestionar aquest canvi de servei.

En resum, la plataforma que fins avui era present a la consola Xbox 360 ha deixat de funcionar i per a seguir gaudint dels mateixos continguts s'ha de descarregar la nova versió. Aquesta nova versió funciona en modalitat de subscripció de pagament i ens informarà pas a pas de com realitzar-la, però aquí us avancem els punts clau:

  • Movistar Imagenio passa a ser de pagament en la seva globalitat.
  • El registre per a subscriure's a la nova aplicació es realitza mitjançant un ordinador visitant l'adreça www.movistar.es/xbox i introduint un codi únic que ens facilita la nostra consola en executar per primer cop la nova aplicació d'Imagenio.
  • El pagament d'aquest servei podrà efectuar-se només amb PayPal. En cas de no tenir compte a aquest conegut servei de pagament en línia us n'haureu de fer un.
  • El preu és de 7,5 € al mes, impostos a part, sense cap permanència obligatòria, ja que la renovació és mes a mes i la podem cancel·lar en qualsevol moment.

Ja sabeu, si teníeu pensat veure el partit de futbol de demà dissabte des de la vostra Xbox 360 afanyeu-vos a contractar aquest servei o us trobareu amb una desagradable sorpresa.

stats