Humble Bundle: més jocs pel teu donatiu

1 min

Fa poc més d'una setmana en aquesta noticia ens fèiem ressò de la promoció Humble Indie Bundle per la qual podíeu obtenir 5 jocs independents a canvi de la voluntat . En un principi aquesta promoció, que es realitza per segon any consecutiu, havia d'acabar entre el dimarts i el dimecres passat. Però no ha estat així, de fet no només s'ha allargat fins al proper diumenge, sinó que a més han afegit el pack de jocs independents de l'any passat a la oferta, si la vostra donació supera l'import mig dels usuaris. En aquests instants el donatiu mig es troba en 7,59$ (menys de 6€) i a mida que passin les hores anirà pujant mica en mica

Així doncs, la llista passaria dels 5 als 11 jocs i estaria formada per: "Braid", "Cortex Command", "Osmos", "Revenge of the Titans", "Machinarium", "World of Goo", "Aquaria", "Penumbra Overture", "Gish", "Lugaru" i "Somorost 2".

Si ja vàreu fer la compra del segon pack abans del dimecres, aquests jocs directament s'afegiran a l'enllaç que us van facilitar al fer donatiu sense cap cost adicional. Això si, us animaran a fer un donatiu extra si us ha agradat aquest detall.

Us recordem que aquests jocs es poden enllaçar a les vostres comptes d'Steam i Desura.

Comenta-ho al fòrum

stats