Homefront, res com a casa

2 min

L'apogeu de Corea del Nord, el comunisme, i un exèrcit enemic i exageradament nombrós en territori propi, és possiblement el malson més temut pels americans. El punt de partida del videojoc Homefront és la mort del líder de Corea del Nord, Kim Jon Il, i la pujada al poder del seu fill, Kim Jon Un, l'inici de la guerra contra Corea del Sud és només qüestió de temps, guerra que acaba amb la victòria de Corea del Nord i la unificació en un sol país, el 2013. El poder de la nova Corea unificada segueix creixent, i països com el Japó cauen sota el seu jou. Els Estats Units d'Amèrica s'hi impliquen, però semblen incapaços d'aturar l'avanç de les tropes coreanes, això només fa que els seus habitants surtin als carrers a reclamar moviments per part del seu govern, creant el caos al continent, amenaçant l'economia americana. Mentrestant, més països, com Tailandia, Indonesia o el Vietnam cauen sota el poder creixent de Corea. Més enllà del 2024, Corea ja és a les portes d'Amèrica, i inicia la seva particular conquesta a sang i foc.

Nosaltres formarem part d'una guerrilla de supervivents que intentarà evitar, costi el que costi, la mort dels nostres conciutadans a mans dels coreans, una empresa complicada quan aquests no tenen cap mirament en iniciar un genocidi en terres americanes.

Cal puntualitzar que el guió d'aquest videojoc és a mans d'en John Milius, conegut per participar en el guió de pel·lícules com Apocalypse Now o Red Dawn.

Comenta-ho al fòrum.

stats