Heavenly Sword 2 es podria presentar a l’E3

2 min

Els darrers dies ha anat agafant força un rumor que, en cas de ser cert, podria alegrar molts usuaris de PlayStation 3. Segons publica la revista UK PlayGamer Magazine sembla que Nariko i Kai podrien tornar en la seqüela d’un dels millors jocs del catàleg inaugural de la consola de Sony.

En l’article s’explica que a Heavenly Sword 2, l’acció transcorreria deu anys després del joc original. A més, l’equip desenvolupador, Ninja Theory, estaria treballant per oferir un món més obert, gairebé a l’estil d’un sandbox, amb entorns interactius (amb la possibilitat de destruir part dels escenaris o d’agafar elements per a fabricar-nos diverses armes ) i també missions amb una major rejugabilitat.

Una altra novetat és que la famosa Espasa Celestial que dóna títol al joc no estaria disponible des del principi del joc, sinó que hauríem d’anar acomplint una sèrie d’objectius per tal de reunir tots els requisits per a poder obtenir-la i aprofitar-ne tot el seu potencial. El sistema per a aconseguir-la consistiria en dominar tot un seguit d’arts marcials diferents.

Heavenly Sword va sortir al mercat l’any 2007. En total va aconseguir vendre més d’un milió i mig de còpies , tot i que l’acollida per part de la crítica va ser més aviat freda. Malgrat tot el joc tenia un potencial enorme a nivell jugable, uns gràfics espectaculars i una de les millors sincronitzacions labials mai vistes, com a mínim fins l’arribada de Heavy Rain, de Quantic Dreams o del proper L.A Noire, de Rockstar. Potser per aquest motiu, l’equip de Ninja Theory ha decidit donar una segona oportunitat a Nariko i la seva Espasa Celestial. Per a saber-ho del cert haurem d’esperar fins a l’E3, que tindrà lloc a Los Àngeles entre els dies 9 i 11 de juny.

Heavenly Sword

Comenta-ho al fòrum.

stats