Hawken, un joc multijugador espectacular

2 min

Hi ha vegades que el sector dels videojocs sorprèn a la crítica i als usuaris degut al gran talent i a les possibilitats que hi ha de desenvolupar un videojoc amb un cost de desenvolupament relativament baix.

Els nois de la companyia Adhesive Games Ltd., situats a Los Ángeles, són l'exemple més recent de talent i qualitat gràcies a la mostra del seu primer títol anomenat Hawken. El projecte al qual estem fent referència, ens ha sorprès a la redacció de VaDeJocs pel seu gran nivell tècnic i gràfic. I es que exhibirà uns entorns realitzat amb el motor gràfic Unreal Engine, responsable de videojocs com Gears of War o Unreal Tournament.

Hawken, sota la seva aparença, amaga un videojoc clàssic que ens proposa enfrontar-nos en combats intensos i èpics, en dues modalitats, ja sigui Team Deathmatch o Free-For-All Deathmatch, mentre pilotem una màquina de guerra com els mechas.

Podeu veure la meravellosa posada en escena en el següent vídeo que mostra la mecànica del joc i els grans escenaris que hi seran disponibles. Cal remarcar que els moments d'acció estan extrets directament del videojoc en moviment per tant no mostra el futur aspecte final. Podríem estar davant d'uns artistes amb molt futur professional en empreses com Crytek o Epic Games, conegudes per el gran èmfasi que posen en els gràfics.

Hawken està planejat per a ser llançat a PlayStation 3, Xbox 360 i PC.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web oficial de Hawken o si voleu conèixer els responsable darrere aquest prometedor projecte visiteu la web de la companyia.

stats