Gotham City Impostors, un FPS basat en l'univers de Batman

1 min

Monolith Productions acaba de donar a conèixer fa ben poca estona que llançarà al mercat Gotham City Impostors, un joc de trets en primera persona que s'ambientarà a Gotham City. Es tracta d’un gènere que encara no s’havia tractat en cap de les aventures anteriors del Vigilant Emmascarat.

De fet, a Gotham City Impostors no assumirem ben bé el rol d’en Batman, sinó que cada jugador es convertirà en una versió personalitzada, tant del Cavaller Obscur com del seu rival per antonomàsia, el Joker. Es tracta d’un joc orientat al multijugador en què podrem escollir si volem ser vigilants no professionals inspirats pel Guardià de Gotham o bé volem formar part del bàndol dels dolents, en forma de brètols de carrer i emmirallant-nos en el perillós criminal d'etern somriure. L’objectiu consistirà en lluitar per aconseguir el control de Gotham City i evitar que caigui en mans dels nostres adversaris.

Segons expliquen des de Monolith Productions, la innovació resideix en les possibilitats de modificar els nostres personatges amb infinitud de vestits, ginys casolans i també mitjançant tot tipus d’armes, tant innovadores com tradicionals. El joc comptarà amb mapes i modalitats basades en la llicència de Batman, el personatge de DC Comics. Gotham City Impostors estarà disponible per a descarregar des d’Xbox LIVE, PlayStation Network i a través de Windows. De moment, es desconeix la data de sortida del joc.

Comenta-ho al fòrum.

stats