La filtració de Gears of War 3 a la xarxa genera investigacions a Microsoft i Epic Games

1 min

Microsoft ha anunciat que ha iniciat el procés d'investigació com i qui ha filtrat una versió de Gears of War 3 a la xarxa.

Aquesta versió, que segons fonts oficials estaria inacabada i plena d'errors, es va filtrar dissabte passat a la xarxa i a Youtube ja han arribat els vídeos que mostren escenes de la història. Per tal d'esbrinar què ha passat amb aquesta filtració a dos mesos de la sortida del joc al mercat, Microsoft ha anunciat l'inici d'una investigació interna.

Epic Games també s'hi ha referit, i a través de la seva cap de relacions públiques, la Dana Cowley, ha comentat: "Hem vist les notícies de que una versió de Gears of War 3 corria per la xarxa i ja estem treballant estretament amb els nostres equips de seguretat i d'advocats per abordar la situació. El contingut filtrat no és d'una versió final i no és representatiu del que els aficionats podran gaudir en el llançament del joc el vint de setembre de 2011."

És evident que una filtració d'aquest calibre afecta de manera directa i prou important les finances de qualsevol empresa. Confiem que l'impacte d'aquest episodi no malmeti excessivament el treball d'Epic Games i que la companyia es pugui recuperar ben aviat.

Comenta-ho al fòrum

stats