Gameloft desenvoluparà quatre jocs amb Unreal Engine

Zoom

Gameloft, una de les empreses més conegudes en el sector del mòbil, ha anunciat un acord a llarg termini amb Epic Games per a incorporar el motor gràfic Unreal Engine en quatre jocs.

Segons paraules de Julien Fournuals, Vicepresident de Producció a Gameloft, "És un plaer per a Gameloft associar-se amb Epic, especialment per la seva habilitat per anar per davant i oferir la millor tecnologia de joc al servei dels desenvolupadors", i continua, "Utilitzar Unreal Engine 3 ens permet millorar els gràfics dels jocs amb escenaris en alta definició i efectes d'il·luminació. Estem segurs que als jugadors els hi encantaran els videojocs amb Unreal Engine 3".

Per altra banda, Mark Rein, Vicepresident d'Epic Games deia, "No hi ha dubte que els quatre jocs que funcionaran amb Unreal Engine 3 seran visualment espectaculars i podran explotar el potencial dels nous dispositius mòbils", i afegia, "Estem impacients de proveir a Gameloft amb la nostra tecnologia en una col·laboració de llarg recorregut".

A l'acord firmat hi ha establert que Gameloft llanci jocs en múltiples plataformes mòbils on s'inclou iOS, Android, PlayStation Network i set-top boxes. Els llançaments dels videojocs estan programats per el 2011 i 2012, dos per a cada any.

Comenta-ho al fòrum.